ARTEMISININ FLAVIN7 100 db - EGYNYÁRI ÜRÖM - DAGANAT ELLENES

Ürömrák

View Larger Image Az artemisin daganatgátló hatása Az megadás és ürömrák az egynyári üröm artemisia annua hatóanyaga. Több évvel ezelőtt a malária gyógyítására már használták Kínában. Hatásának alapja, hogy programozott sejthalált indít be minden szokatlanul magas vastartalmú sejtben és a maláriával fertőzött sejt jóval magasabb vastartalmú, mint az egészséges sejtek. Ürömrák artemisininről mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a paraziták a szívben növény éppen olyan hatásos a rák elleni küzdelemben is.

undercontent tabs

Tudományos kutatási eredmények Dr. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, a Washington Egyetemen igen bíztató eredményt közölt már végén a Life Sciencesben.

Üröm fúgázás

Ugyanakkor az egészséges sejtekben szinte nem is történt károsodás. Egy osteosarcoma-ban csontrák szenvedő kutyán is kipróbálták ezt a terápiát.

Bejegyzés navigáció

A kezelés után a kutya teljesen rendbejött, és 2 év múltán is életben volt, a rák nem újult ki rajta. A kutatók abból indultak ki, hogy a maláriával fertőzött és a rákos sejtek közötti hasonlóság abban áll, hogy vastartalmuk megnő, ezért egy maláriánál bevált szer, ami a vastartalmú sejteket roncsolja, a ürömrák is sikeres lehet.

Már a régi Kínában is használták Az egynyári ürömből kinyert artemisinint a régi kínaiak kezdték el alkalmazni, többek között a malária gyógyítására, és mindezt dokumentálták is.

Számos más korábbi tanulmány kapcsolta már össze a rákot és a megnövekedett vastartalmat. Ennek oka, hogy minden rákos sejtnek szüksége van többlet vasra, hogy szaporodni tudjon.

Elérhetőségek

Vagyis a rákos sejteknek sokkal magasabb a vas koncentrációja, mint a normál sejteknek. Több vizsgálat igazolta eddig, hogy az egynyári üröm leveleiből kivont artemisinin, illetve az azzal rokon dihydroartemisinin artesunate és artemether képes viszonylag gyorsan és szelektíven a rákos sejtek szétroncsolására, feltéve, ha azok vastartalma magas. A vizsgálatok során a kutatók a rákos sejtekben külső vas bevitellel maximális koncentrációra növelték a vastartalmat, ürömrák artemisininnel kezelték azokat.

Az eredmények azt mutatják, hogy az artemisinin elpusztítja a rákos sejteket. Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén.

Menüpontok

Azt is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül. Lai professzor szerint két igen veszélyesnek ürömrák rákfajta, a hasnyálmirigyrák és akut leukémia esetére hatásosabbnak bizonyult az artemisia-kezelés, mert azokra a sokkal gyorsabb sejtosztódás és még jobban megnövekedett vastartalom a jellemző.

Egy újabb kísérlet szerint az ilyen sejtek elpusztításához fele annyi idő kellett csak, összesen 8 óra. Az egészséges ebben a vizsgálatban is szinte teljesen érintetlenek maradtak.

Az artemisin daganatgátló hatása

A leukémiás sejtek is szétesnek tőle Dr. Lai ürömrák másik vizsgálatban még lenyűgözőbb eredményeket ért el leukémiás sejteken. Megemlítette, hogy a rákos sejtek nagyon gyorsan néhány órán belül elpusztultak holotransferrin vas és dihydroartemisinin vízben oldódó formában artemisinin hatására.

ürömrák

Tény, hogy az artemisin citotoxikussá sejtölő válik vas jelenlétében. A rákos sejtek vasfelvétele jóval nagyobb a normál sejtekhez képest, ha holotransferrinnel vassal kezeljük őket.

A mellrák sejtjeinek felszínén ször több transzferrin receptor van, mint a normál emlő sejteken.

ürömrák

Ürömrák tanulmányban a mellrákos sejteket és a normál sejteket is befecskendezték artemisininnel. Az eredmények azt mutatták, hogy artemisinin megölte a sugárzásrezisztens emlő rákos sejteket is. Ugyanakkor a hatás az egészséges sejtekben minimális volt. NP Singh and H Lai, Selective toxicity of ürömrák and holotransferrin toward human breast cancer cells.

Saját fiók

Life Sciences,Gégerák kezelésekor is hatékonynak bizonyult Ebben az esetben a beteg artesunate injekciót és tablettát kapott kilenc hónapon át. Tumora ürömrák csökkent, mintegy 70 százalékkal mindössze két hónapos kezelés után. Ez kezelés valójában meghosszabbította életét, és javította az életminőségét.

ürömrák

Singh and Ürömrák, Case report of a laryngeal squamous cell carcinoma treated with artesunate, Archive of Oncology, Vol 10 4, Nem volt káros mellékhatása A farmakokinetikai vizsgálatokon mg tabletta artemisin és artesunate tablettát használtak. A tabletták mindkét formáját jól tolerálták, és nem tapasztaltak negatív mellékhatásokat.

AZ ÉDES ÜRÖM (ARTEMISIA ANNUA) A RÁK ELLEN | Artemisia annua, Rak, Urom

Benakis et al. Pharmacokinetics of artemisinin and artesunate after oral administration in healthy volunteers.

ürömrák

Journal of Traditional Chinese Medicine 2 1 :Az artemisinin adagolása A kutatások szerint tehát az artemisin-kezelést vas adásával kell kombinálni. Néhány napi vas tabletta bevitel után, a lenti készítmények valamelyikét javasolják szedni.

A férfi, aki ezreket gyógyított ki a rákból című videós összeállításomat ITT találod!

Az étkezésektől elkülönítve szükséges bevenni, mivel minden vastartalmú étel rontja a készítmény hatásfokát. Három féle artemisin vegyületet létezik: az artemisinin, az artesunate és az artemether.

Hármas hatásmechanizmus: Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét. Fokozza a vizsgált sejtvonal A sugárérzékenységét, tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt! Az artemisinin szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor ürömrák ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas. A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészséges sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket magasabb vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja.

Az artesunate vízben, az artemeter pedig zsírban oldódik. A zsírban oldódó vegyület át tud lépni a vér-agy gáton, így az idegrendszer központját is képes elérni és sokkal lassabban ürül ki a szervezetből.

ürömrák