Vannak fehér vargányák

Nyárgomba

Ellenőrizze a kalapok férgességét.

nyárgomba

Vágja a hámozott vargányát tetszőleges darabokra, és küldje el egy serpenyőbe hideg vízzel. Forraljuk fel, távolítsuk el a kapott habot, sót.

Összetevők kiválasztása és elkészítése

Forralás után 30 percig főzzük. Dobja a főtt gombát szűrőedénybe, várja meg, amíg a víz kifolyik, öblítse le hideg vízzel.

Öntsön ml vizet egy zománcozott edénybe, tegyen gombát oda, adjon hozzá cukrot, sót, babérlevelet, fekete és szegfűborsot, szegfűszeget. Főzzük 5 percig. Tegye a forró vargányát a folyadékkal együtt egy tiszta, sterilizált edénybe, fedje le ne csavarja a párolt fedelet.

1. szabály: tiszta, friss, fiatal

Tegyen egy törülközőt a serpenyő aljára, tegyen egy üveg gombát, öntsön vizet "a vállig". A forralás kezdetétől 10 percig sterilizáljuk.

  1. Papilloma kocsányos torok
  2. Ingyenes kép: gomba, pókháló, környezet, természet, levél, nyár, gomba, moha, fa
  3. VARGáNYA FEHéR: A PIROS KöNYVBEN VAGY SEM, LEíRáS éS FOTó - KERTÉSZKEDÉS
  4. Nyár gomba Stock fotók, Nyár gomba Jogdíjmentes képek | Depositphotos®
  5. Fagyasztott gombák fagyasztása. A gombák megfelelő fagyasztása. Kemencében sült gombák fagyasztása
  6. Parazita tisztító recept
  7. Nemi szemölcsök eltávolítása a tulában

Tekerje fel az üveget. Boletus télire pácoltVideo recept: Télre pácolt vargánya A munkadarabok tárolásának jellemzői A gombák fagyasztásához 20 percig forrni kell őket Főzés után a fekete pikkelyeket el kell távolítani meg kell tisztítani a szárról.

2. szabály: Friss gomba fagyasztása

Ezt követően a munkadarabot el lehet küldeni a fagyasztóba. Elősütés után fagyaszthatók is. Az ilyen vakokat legfeljebb 6 hónapig tárolhatja hogy ne veszítse el az ízét. A nyírfák szárítása előtt nem nyárgomba mosni.

A vargánya és a vargánya főzése: lépésről lépésre útmutatás fényképpel

Minden lehetséges szennyeződést késsel vagy szalvétával kell nyárgomba. Kiváló nyírfakéregkészítés - finom, aromás ételízesítő a meleg ételekhez Ehhez a szárított gombákat kávédarálóval porrá őrlik.

nyárgomba

Az ilyen fűszerezést egész évben tárolják. A pácolt vargányát és a nyárgombát száraz, sötét helyen kell tárolni 1 évig, hűtőszekrényben - nyárgomba 2 évig.

nyárgomba

Ha a gombás üveg már nyitva van, akkor 2 napon belül fel kell használnia a terméket. A szárított gombákat csak szövetzacskóban vagy papírzacskóban tárolja sötét és száraz helyen, hogy a termék friss levegőhöz jusson és ne nedvesedjen meg.

A fehér vargánya ehető gomba, amelyet gyakran találnak Oroszországban, Észak-Amerikában és az európai országokban. Értékelik jó íze és könnyű elkészítése miatt. A gyűjtési szezon nyáron kezdődik és őszig tart. A vargányának megvannak a maga sajátosságai, amelyek alapján megkülönböztetik a társaitól.

Fehérjeösszetételük révén a vargánya és a nyárgomba helyettesítheti a húst az étrendben. Sokféle módon lehet elkészíteni őket, így mindenki választhatja ki a kedvére való receptet.

nyárgomba